Finala Ligii Europa. Preţul biletelor a explodat, prostituatele au majorat tarifele CAMERA ASCUNSĂ

Bişniţarii şi prostituatele speră să dea lovitura în aşteptarea finalei Europa League. În vreme ce biletele vândute "la negru" s-au scumpit de 10 ori, fetele de pe internet au săltat şi ele preţurile în aşteptarea suporterilor străini.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 13:43
Finala Ligii Europa. Preţul biletelor a explodat, prostituatele au majorat tarifele CAMERA ASCUNSĂ

În numele unui grup de turişti spanioli, o echipă România TV a negociat bilete de meci, dar şi partide de sex.

Intrarea principală în Naţional Arena este înţesată cu bişniţari. Pentru început, echipa România TV i-a abordat pe cei de pe partea opusă şi a aflat că un tichet la peluză, care costă oficial 100 de lei, se vinde cu 250 de euro (adică peste 1.100 de lei). Adică de zece ori mai scump.

După un scurt ocol, echipa a abordat grupul de la intrarea în stadion, unde preţul unui bilet era de 200 de euro. Negocierile s-au purtat la doar câţiva metri de locul în care îşi face veacul un echipaj al Poliţiei Locale.

De asemenea, echipa de jurnalişti a intrat în pielea suporterilor străini şi a testat piaţa prostituatelor de pe Internet. Când a auzit că e vorba de străini, fata care se închiria cu 100 de euro ora a crescut brusc tariful. 150 de euro pe oră a fost noul preţ cerut de aceasta.