TRAGEDIA din Muntenegru, explicată în imagini. FILMUL coşmarului din autocarul GROAZEI

Coşmarul turiştilor români aflaţi în excursie în Muntenegru a început în momentul în care autocarul a intrat într-un tunel, iar aceştia şi-au dat seama că şoferul conducea mult prea repede. Deşi unii dintre ei l-au atenţionat că merge cu viteză mult prea mare pentru o zonă destul de periculoasă, bărbatul i-a ignorat. 

25 iun. 2013, 17:10
TRAGEDIA din Muntenegru, explicată în imagini. FILMUL coşmarului din autocarul GROAZEI

Calvarul turiştilor români a început în momentul în care autocarul a intrat în tunel. Atunci pasagerii şi-au dat seama că şoferul circulă cu viteză prea mare. O parte dintre turişti au mers la şofer şi i-au spus să încetinească pentru că este o zonă deosebit de periculoasă.

CITEŞTE ŞI MĂRTURII din autocarul groazei: „I-am spus să încetinească şi ne-a luat în râs” VIDEO

Acesta a decis însă să ignore rugăminţile pasagerilor şi a continuat cu aceeaşi viteză. La ieşirea din tunel, şoferul şi-a dat seama că în faţa sa este un alt autoturism şi a încercat să-l depăşească.

După ce a intrat în depăşire, cel care conducea autocarul şi-a dat seama că este la un pas să lovească un copil aflat pe marginea drumului şi a pierdut complet controlul volanului. Autocarul a lovit balustrada care separa drumul de prăpastie şi a căzut pur şi simplu în gol.

Oamenii care nu au avut centurile de siguranţă puse au sărit pe geamurile autocarului şi astfel o parte dintre ei au reuşit să se salveze, potrivit martorilor.

Foarte mulţi dintre cei care aveau prinse centurile de siguranţă au rămas striviţi între fiarele contorsionate ale autocarului.

CITEŞTE ŞI Tragedia din Muntenegru, povestită chiar de victime. Declaraţia femeii care a asigurat TRADUCEREA