Filmul „The Hobbit” provoacă dureri. Care au fost plângerile spectatorilor după vizionare

Regizorul Peter Jackson folosit camera 3D de mare viteză pentru a filma "The Hobbit", numărul de cadre pe secundă fiind astfel dublat. Dar, după o primă vizionare, spectatorii deja s-au plâns de dureri.

RomaniaTV.net
03 dec. 2012, 12:04
Filmul „The Hobbit” provoacă dureri. Care au fost plângerile spectatorilor după vizionare

Cinefilii au acuzat stări de ameţeală şi chiar migrene după ce au urmărit la cinematograf „The Hobbit”, informează Daily Mail.

Sunday Times relatează impresiile unui spectator care a venit în Noua Zeelandă din Australia pentru a urmări filmul. „Ochii mei nu pot vedea totul, e ameţitor, acum am o migrenă”, a spus el.

Un alt fan a scris pe Twetter: Claritatea e bună pentru munţii mari cu zăpadă, dar la prim-planuri imaginea este prea intensă. Am plecat iubind filmul dar în acelaşi timp, îmi era şi rău”, a menţionat acesta.

Un alt spectator a descris senzaţia ca fiind asemănătoare cu cea provocată de un carusel. „Trebuie să te ţii de stomac şi să-ţi laşi ochii să se obişnuiască. Nu e pentru toată lumea”, a menţionat el.

Dar, unii au lăudat modul în care a fost filmat „The Hobbit”. Aceştia afirmă că în acest fel vor fi realizate toate filmele în viitor.