Filmul accidentului în care un pieton a fost omorât de maşina ambasadei României în Singapore

Imagini şocante vizionate, vineri, în procesul fostului diplomat Silviu Ionescu. Magistraţii s-au uitat timp de trei ore la înregistrarea din noaptea în care, susţin procurorii, Silviu Ionescu ar fi omorât cu maşina un pieton în Singapore.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 14:09
Filmul accidentului în care un pieton a fost omorât de maşina ambasadei României în Singapore

Fostul diplomat a susţinut mereu că este nevinovat şi că accidentul a fost produs de o persoană care a furat maşina ambasadei. 

„Este acea secvenţă în care se vede pietonul lovit. Eu am recunoscut maşina ambasadei, nu am dubiu, chiar dacă nu se vede numărul. Problema este cine o conducea pentru că a fost furată. Eram în altă parte atunci, în ambasadă, am şi telefon dat, sper să fie confirmat”, a declarat Silviu Ionescu, fost diplomat.

Potrivit lui Cristian Ene, avocatul lui Silviu Ionescu imaginile trimise din Singapore nu prea au legătură şi au deficienţe tehnice, lipsesc ora, data, locul. „Două imagini sunt relevante se vede clar că e o maşină de culoare neagră, nu se vede numărul sau dacă e condusă de Silviu Ionescu”, a declarat avocatul.

Procesul va continua săptămâna viitoare, când vor fi audiaţi prin videoconferinţă martori prezenţi la accidentul din 15 decembrie 2009.