Fiica Madonnei este designer şi cântăreaţă la numai 16 ani VEZI VIDEO

Lourdes Leon este fiica cea mare a cântăreţei Madonna şi, deşi fizic seamănă foarte bine cu tatăl ei, Carlos Leon, ea îşi doreşte o carieră în lumea show-biz-ului, la fel ca celebra ei mamă.

RomaniaTV.net
04 mart. 2013, 12:49
Fiica Madonnei este designer şi cântăreaţă la numai 16 ani VEZI VIDEO

Lourdes Leon s-a născut în octombrie 1996 dintr-o relaţie pe care Madonna a avut-o cu antrenorul ei personal Carlos Leon, timp de patru ani, între 1994 şi 1998, potrivit Mediafax. Ea mai are trei fraţi, Rocco (născut din relaţia Madonnei cu regizorul Guy Richie) şi David şi Mercy, doi copii adoptaţi din Malawi.

Acum în vârstă de 16 ani, Lourdes Maria Ciccone Leon are preocupări muzicale, ea cântând de câteva ori alături de mama ei şi, în plus, are o linie de vestimentaţie – denumită Material Girl, realizată în colaborare cu Madonna, şi o linie de cosmetice. În februarie, cele două şi-au lansat cea mai nouă colecţie „Material Girl Hits Hollywood”.

Madonna a vorbit despre relaţia pe care o are cu fiica ei, Lourdes, ea declarând că aceasta cântă la pian şi are reguli foarte stricte pe care trebuie să le respecte.