Fiica lui Michael Jackson este încă marcată de moartea megastarului

La aproape trei ani de la moartea lui Michael Jackson, fiica lui, Paris, spune că încă nu s-a împăcat cu ideea că tatăl ei nu va mai fi niciodată lângă ea.

RomaniaTV.net
06 iun. 2012, 19:42
Fiica lui Michael Jackson este încă marcată de moartea megastarului

Paris Jackson şi-a deschis sufletul în faţa reginei talk-show-urilor, Oprah Winfrey, într-un interviu ce va fi difuzat duminică pe canalul OWN. Adolescenta de 14 ani i-a mărturisit celebrei moderatoare că nici acum nu s-a obişnuit cu ideea morţii tatălui ei. „Nu e nici acum mai uşor să accept ce s-a întâmplat”, spune Paris, într-un teaser dat publicităţii de cei de la OWN.

Printre altele, Paris a mai vorbit cu Oprah despre cariera sa în actorie, aflată abia la început, dar şi despre amintirile pe care le are din copilărie. „Când eram mică, eram confuză şi nu înţelegeam de ce trebuia să port mască, să am faţa acoperită. Acum înţeleg, însă, că tata voia ca noi să putem avea o viaţă normală, să nu fim recunoscuţi atunci când ieşeam în public fără el. El a vrut să avem o copilărie normală, pentru că el nu avusese una şi era mereu la înregistrări când alţi copii mergeau să se joace”, povesteşte Paris Jackson.

Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de propofol, un sedativ puternic pe care megastarul îl folosea pentru a putea dormi. Medicul lui Michael Jackson, Conrad Murray, cel care i-a administrat medicamentul, a fost găsit vinovat de omor prin neglijenţă şi condamnat la patru ani de închisoare.