Fiica lui Michael Jackson: Ultimul album al megastarului este un fals

Paris Jackson, fiica cântăreţului Michael Jackson, a declarat că albumul "Michael", primul material discografic lansat după moartea tatălui ei, este un fals, pe care nu apare vocea celebrului artist american, informează contactmusic.com.

RomaniaTV.net
01 mart. 2012, 12:18
Fiica lui Michael Jackson: Ultimul album al megastarului este un fals

Paris Jackson a spus, totodată, că vocea de pe acest album aparţine unui muzician care se numeşte Jason Malachi. Fiica megastarului consideră că publicul a fost „înşelat” şi a fost astfel făcut să creadă că piesele de pe acel material discografic sunt cântate de Michael Jackson, afirmă site-ul TMZ.com.

Aceste afirmaţii ar fi fost făcute în timpul unei discuţii pe videochat, care a fost înregistrată şi apoi publicată pe numeroase site-uri. În acea discuţie, Paris Jackson spune: „Nu este el… pe tot albumul nu este el! Intraţi pe internet… conectaţi-vă pe YouTube şi căutaţi-l pe Jason Malachi. El este! (pe album, n.r.)… Aş fi ştiut dacă era el (Michael Jackson, n.r.), pentru că el îmi cânta tot timpul”.

Nu este pentru prima dată când autenticitatea albumului postum „Michael” a fost pusă sub semnul întrebării. Joe Vogel, jurnalist care scrie pe blogul Huffington Post şi totodată considerat un expert în muzica şi viaţa megastarului, a spus: „Albumul… este un fel de creaţie hibridă. În anumite momente, pare cu adevărat inspirat şi foarte apropiat de ceea ce ar fi cântat Michael Jackson. În alte momente, însă, pare mai mult un fel de tribut”.

Potrivit site-ului contactmusic.com, înregistrările cu Jason Malachi de pe site-ul YouTube par să confirme faptul că acest cântăreţ are o voce „remarcabil de asemănătoare” cu cea a lui Michael Jackson.

Paris Jackson, în vârstă de 13 ani, pare interesată de o carieră proprie în industria de divertisment americană şi a anunţat, în 2011, că a fost distribuită în primul ei rol major de pe marele ecran. Fiica lui Michael Jackson va interpreta personajul Lundon O’Malley în filmul „Lundon’s Bridge and the Three Keys”, care va avea premiera în anul 2013.