Fiica actorului Cornel Palade a fost bătută în trafic de un şofer de autobuz

Fiica actorului Cornel Palade, Andrada, a fost agresată de un şofer RATB. Andrada Palade şi soferul de autobuz au avut o altercaţie în trafic.

13 mai 2013, 13:42
Fiica actorului Cornel Palade a fost bătută în trafic de un şofer de autobuz

Fiica lui Cornel Palade susţine că a fost agresată în trafic de un şofer de autobuz. Andrada Palade a depus o plângere la poliţie pentru că, spune ea, un şofer RATB a înjurat-o şi a pălmuit-o, potrivit România TV.

Conform femeii, incidentul a avut loc noaptea trecută, la intersecţia dintr DN1 şi Bulevardul Aerogării. După ce a şicanat-o în trafic, şoferul s-a dat jos din autobuz atunci când a oprit la un semafor şi a început să o înjure pe şoferiţă. Ulterior, el lovit-o de două ori cu palma.

După ce a trecut pe la spital, unde a obţinut un certificat medico-legal, Andrada Palade a depus o plângere la poliţie. Bărbatul care a conducea autobuzul RATB a fost identificat şi a fost chemat la poliţie pentru a da explicaţii în cursul zilei de marţi.

În prezent, poliţiştii vor să afle şi punctul de vedere al bărbatului, pentru a descoperi modul în care s-a produs incidentul. De asemenea, ei încearcă să găsească martori.