Fetiţă de cinci ani, desfigurată de un câine din vecini GALERIE FOTO

O copilă de cinci ani a rămas marcată fizic şi psihic pe viaţă, după ce faţa i-a fost sfâşiată de un câine Alsacian.

RomaniaTV.net
06 apr. 2012, 12:05

Abbie Varrow se afla în vizită la un prieten din vecini în momentul în care viaţa ei s-a schimbat radical. Micuţa a mers în curte pentru a sări pe trambulină, împreună cu prietenul ei Harry, lucru cu care câinele vecinilor nu a fost însă, se pare, de acord. Alsacianul a sărit fără probleme gardul şi a atacat-o pe copilă, muşcând-o direct de faţă.

Deşi atacul în sine a durat doar câteva secunde, părinţii fetiţei s-au temut pentru viaţa ei. Fetiţa a fost transportată la spital, o echipă de chirurgi i-a aplicat 60 de copci. Din păcate, nervii din regiunea nasului au fost afectaţi în urma incidentului.

În ciuda experienţei traumatizante, micuţa a cerut la spital o oglindă, pentru a se vedea, iar reacţia ei a fost una destul de calmă: „Arată urât, nu-i aşa?”.

Părinţii fetiţei, care au în total 10 copii, proveniţi şi din mariaje anterioare, vor ca stăpânii câinelui care a atacat-o pe Abbie să răspundă pentru faptul că nu l-au supravegheat: „Abbie este foarte afectată. Îi plăceau câinii, dar acum se sperie foarte tare de ei. Nu câinele este de vină, ci stăpânii”. Pentru că, spun ei, îi învaţă să fie foarte agresivi. „Dacă ar fi venit în genunchi să ceară iertare, poate ar fi fost altceva. Dar nu au făcut absolut nimic şi de atunci copiii lor au fost văzuţi pe afară cu altul dintre câinii familiei, strigându-i «ucide! ucide! ucide!». Vreau să răspundă în faţa justiţiei pentru ce s-a întâmplat”, spune tatăl fetiţei.

Între timp, stăpânul alsacianului a fost reţinut pentru deţinerea unui câine foarte periculos.