Fetiţă de 10 ani, obligată să consume alcool şi violată

Obligată să consume alcool şi violată. Este drama la care a fost supusă o fetiţă de doar 10 ani din Arad. Agresorul de 24 de ani a fost arestat preventiv după ce mama fetiţei a depus plângere. Copila este cea care a povestit părinţilor prin ce a trecut.

RomaniaTV.net
29 iun. 2012, 06:36
Fetiţă de 10 ani, obligată să consume alcool şi violată

Fetiţa s-a aflat la locul nepotrivit, în momentul nepotrivit, scrie aradon.ro. Pe când fetiţa se juca liniştită, un tânăr de 24 de ani, care dădea târcoale zonei, a acostat-o, a dus-o în spatele blocului, a obligat-o să consume alcool, apoi a violat-o.

Tragedia a avut loc pe 18 iunie. Mama fetiţei a aflat despre toate acestea miercuri seara când s-a dus glonţ la poliţie. Fetiţei i-a fost frică să spună ceva. Tânărul o ameninţase: să tacă din gură.

Oamenii legii au acţionat rapid şi l-au identificat pe violator. Acesta a fost prezentat în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Magistraţii au emis pe numele tânărului un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, pentru viol. Fetiţa a fost supusă unui control de specialitate, iar poliţiştii aşteaptă concluziile acestuia.