Fetişurile şi obsesiile sexuale

Ti-ai surprins vreodata partenerul dand prea multa atentie picioarelor tale? Si cand spunem “prea multa atentie” ne referim la momentele in care ti le saruta, le mangaie, le imbratiseaza si le trateaza ca si cum sunt universul lui! Ei bine, fie ca ne dam sau nu seama, cu totii avem fetisurile noastre sau propriile noastre obsesii sexuale. Unele sunt foarte simple si abia se apropie de conceptul de fetis, altele sunt complicate si ii intrec sensurile.

RomaniaTV.net
29 oct. 2012, 21:33
Fetişurile şi obsesiile sexuale

In termini medicali, fetisul este un obiect, o actiune sau o parte anume a corpului uman care devine in mod obsesiv centrul atentiei unei anumite persoane. Termenul stiintific pentru cei care dezvolta fetisuri este parafilie. Fetisurile sau obsesiile nu fac rau nimanui, atata timp cat le tinem in dormitor si in zona intima a vietii noastre. Daca ne ducem, insa, prea mult in zona obsesiei, atunci ele pot deveni cu adevarat periculoase.

Cele mai mlte dintre obsesiile sexuale sunt acceptate de catre societate, tocmai pentru ca de-a lungul istoriei fetisurile si-au facut mereu simtita prezenta. Barbatii chinezi erau odinioara atrasi de picioare complet mutilate, barbatii din toata lumea au fost mereu innebuniti de femei cu trasaturile si dimensiunile unei papusi Barbie, in timp ce femeile prefera barbatii cu o musculatura dezvoltata. Toate astea nu sunt altceva decat fetisuri.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro