Festivitatea de încheiere a JO 2012, „cel mai mare after-party”. Vezi cine va cânta la eveniment

Cortina va cădea peste Jocurile Olimpice de la Londra duminică, iar organizatorii au promis o ceremonie de închidere cel puţin la fel de fastuoasă ca aceea care a deschis Olimpiada.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 11:18
Festivitatea de încheiere a JO 2012, „cel mai mare after-party”. Vezi cine va cânta la eveniment

Organizatorii JO 2012 fac mari eforturi pentru ca festivitatea de încheiere a competiţiei să se ridice la nivelul celei care a inaugurat competiţa. Evenimentul este de aşteptat să fie o adevărată sărbătoare britanică, având în vedere că la competiţia londoneză sportivii din ţara gazdă au obţinut cel mai mare număr de metalii din istorie.

Peste 4.000 de oameni vor lua parte efectiv la festivitatea care va trage cortina peste Jocurile Olimpice din acest an. Presa din Regat a început deja să speculeze cu privire la numele mari care vor apărea în faţa publicului spectator şi telespectator la evenimentul programat duminică, la ora 23.00, ora României.

Kate Bush este unul dintre cele mai sonore nume vehiculate, alături de Muse, George Michael, Thw Who şi de proaspăt reunitele Spice Girls. Printre performeri s-ar putea număra şi trupa One Direction, dar şi formaţia Beady Eye, a lui Liam Galagher, fostul solist de la Oasis.

Organizatorii vor să dea lovitura şi cu Madness şi Pet Shop Boys, dar şi cu Paul McCartney, ex-Beatles.

Regizorul festivităţii de încheiere a JO 2012, David Arnold, le-a promis oamenilor „cel mai mare after-party din lume”. El s-a ocupat personal, alături de directorul artistic Kim Gavin, de aranjamentele muzicale pe care balerinii vor dansa pe o coregrafie realizată de Es Devlin.

Pe lista posibilelor apariţii în cadrul festivităţii se mai numără Ray Davies, Adele Paul Weller şi Queen.