FEMEIE JEFUITĂ în plină zi pe stradă, în zona Stadionului Naţional Arena VIDEO

O femeie de 42 de ani a fost jefuită, duminică, în plină stradă în zona Stadionului Naţional Arena. Un cititor a trimis pe adresa [email protected] imagini şocante din timpul atacului. Pe filmare se vede cum un bărbat vine din spate şi îi smulge de la gât bijuteriile.

RomaniaTV.net
17 iun. 2012, 19:44
FEMEIE JEFUITĂ în plină zi pe stradă, în zona Stadionului Naţional Arena VIDEO

Femeia a încercat să se apere, însă bărbatul a forţat-o până a reuşit să o jefuiască. Speriat, copilul a fugit pe cealaltă parte a strazii. Atacul a avut loc în zona stadionului Lia Manoliu, în jurul orei 17.30.

Apelul a fost făcut la 10 minute după ce acest eveniment a avut loc. La 17.40 Secţia 9 Poliţie a fost sesizată prin 112 că pe strada Maior Coravu din sectorul 2 o femeie a fost tâlhărită . La faţa locului s-au deplasat de urgenţă mai multe echipaje de poliţie. Au găsit o femeie de 42 de ani care a declarat că în timp ce se plimba către parcul din zonă un bărbat i-a smuls lănţişorul de la gât după care a fugit. Colegii de la Secţia 9 Poliţie fac cercetări sub săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Autorul a fost identificat, dar încă nu a fost prins„, a declarat Alexandru Nicolaie, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei.