Femeie de 37 de ani, în stare gravă la spital după o operaţie de liposucţie

O femeie de 37 de ani din Brăila este internată în stare gravă la Spitalul de Urgenţă din Galaţi, după ce în urmă cu 20 zile a fost supusă unei operaţii de liposucţie la o clinică privată.

11 feb. 2013, 11:18
Femeie de 37 de ani, în stare gravă la spital după o operaţie de liposucţie

O femeie de 37 de ani din Brăila a fost supusă în urmă cu 20 zile unei operaţii de liposucţie la o clinică privată din Galaţi, iar la trei zile de la externare pacienta s-a simţit rău şi a fost internată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi.

„Femeia de 37 de ani este din Brăila şi a suferit o intervenţie medicală în urmă cu 20 de zile la o clinică privată, trecând printr-o operaţie de liposucţie. La trei zile după externare i s-a făcut rău şi a fost adusă la spitalul din Galaţi. Diagnosticul este insuficienţă multiplă de organ, femeia fiind internată la terapie intensivă”, declara Mădălina Ispas, reprezentantul Spitalului de Urgenţă din Galaţi, potrivit Mediafax.

Ea preciza că pronosticul în acest caz este rezervat. Şeful DSP, Valentin Boldea, a precizat că până în prezent rudele pacientei nu au depus nicio sesizare în acest caz.

CITEŞTE: ROMÂNIA, pe locul 25 în topul ţărilor unde se fac cele mai multe OPERAŢII ESTETICE