Femeia împuşcată de un poliţist din Dâmboviţa este în continuare în comă

Femeia împuşcată de iubitul său poliţist este în continuare în comă, potrivit România TV. Femeia este sora unui fost fotbalist al echipei Petrolul Ploieşti, răpus de cancer în 2010. Tragedia a avut loc în Judeţul Dâmboviţa, în comuna Mihail Kogălniceanu. Poliţistul în vârstă de 31 de ani se afla în maşină alături de iubita lui când s-a întâmplat tragedia. El a împuşcat-o şi apoi s-a sinucis.  

RomaniaTV.net
25 mart. 2013, 06:54
Femeia împuşcată de un poliţist din Dâmboviţa este în continuare în comă

Noi detalii ies la iveală în cazul dramei petrecute sâmbătă noaptea, în localitatea dâmboviţeană I.L. Caragiale. Comunitatea se află încă în stare de şoc, oamenii neputându-şi explica gestul tânărului poliţist Marius Cârstea, care şi-a împuşcat iubita, iar apoi s-a sinucis.

În vârstă de 31 de ani, el era ajutorul şefului de post din comună, divorţase în toamna anului trecut, însă colegii săi spun că nu era un tip care să creeze probleme. Vecinii şi familia îl descriu drept o persoană linişită, veselă, iar bunica sa a spus la România TV: „A venit aseară la noi, a stat la masă cu noi, a mâncat şi a plecat acasă. Era vesel, trebuia să intre dimineaţă la serviciu. A plecat la taică-su, că stătea la el„.

Reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa au dat un comunicat în care precizează că ultima testare psihologică a acestuia s-a făcut în luna noiembrie 2012, el fiind angajat în poliţie din anul 2004.

Colegii poliţistului spun că acesta ieşise din serviciu sâmbătă noapte, iar ulterior s-a întâlnit cu iubita sa, în vârstă de 23 de ani. Duminică dimineaţa, în jurul orei 06.30, corpurile celor doi au fost descoperite de către o patrulă, în maşina poliţistului, care era parcată în spatele dispensarului din comună. Primele date arată că poliţistul, agent principal Marius Cârstea, şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

În ceea ce o priveşte pe tânăra împuşcată, Elena Pârşă, ea este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti, Marian Pârşă, mort în februarie 2010, după ce cu patru ani înainte fusese diagnosticat cu cancer. Tănăra lucrează la Serviciul de Asistenţă Socială al Primăriei Vlădeni, localitate învecinată comunei Caragiale. Fata este în stare foarte gravă, fiind adusă la Spitalul Floreasca din Bucureşti.

Este în stare foarte gravă, în comă depăşită. A fost echilibrată hemodinamic şi respirator şi a ajuns la Spitalul Floreasca„, a declarat directorul Spitalului Judeţean din Târgovişte, Radu Petrescu, precizând că pronosticul în acest caz este rezervat.