Femeia cu cel mai mare fund: Are 1,6 metri înălţime, iar posteriorul îi cântăreşte 54 de kg

Dionne Washington, femeia cu cel mai mare fund din lume, stă, la propriu, pe o mină de aur. Posteriorul ei de dimensiuni gigantice îi aduce, anual, 180.000 de dolari. Fundul ei cântăreşte cât un om matur.

03 ian. 2013, 10:21

Obişnuiam să-mi urăsc fundul, dar acum e trăsătura mea fizică preferată”, a declarat Dionne, în vârstă de 35 de ani, potrivit perfecte.ro.

Americana ştie exact cât cântăreşte fundul ei, respectiv 54 de kilograme, pentru că şi l-a pus pe un cântar industrial, în timp ce 4 bărbaţi i-au ţinut restul corpului în aer.

Circumferinta posteriorului ei este de 4.5 metri, in timp ce latimea lui este de 1.6 metri. Iar Dionne si-a propus sa-l faca si mai mare.

Totusi, la 192 de kilograme si 1.6 metri inaltime, indicele ei corporal este de 85, de 4 ori fata de cel al unei femei obisnuite. Asta inseamna ca Dionne are probleme din cauza colesterolului ridicat si risca sa faca diabet si boli cardiovasculare.

Dionne s-a îngrăşat brusc în adolescenţă şi şi-a petrecut mare parte din prima faza a tinereţii simţindu-se complexată de dimensiunile ei.

Apoi, un prieten i-a aratat un site unde femeile supraponderale erau admirate şi viaţa ei s-a schimbat cu 180 de grade. „Am început să vând fotografii şi video-uri cu mine şi fundul meu online. Chiar le ofeream abonamente foto lunare clienţilor fideli, pentru 40 de dolari”, povesteşte Dione.

În prezent, Dionne a creat un adevarat imperiu dedicat posteriorului ei şi are peste 15.000 de fani în întreaga lume.

Pentru titlul de femeia cu cel mai mare posterior din lume se luptă şi Amanda Thornton.