Femeia care NU mai SIMTE FOAMEA după ce a vrut să SLĂBEASCĂ: Mi-a fost EXTIRPAT 90% din STOMAC

O femeie de 47 de ani din Marea Britanie este obligată să folosească alarme pentru a-şi aduce aminte că trebuie să mănânce. Ea a pierdut 90% din stomac din cauza unor complicaţii cauzate de un inel gastric pentru slăbit. Cu toate acestea, mama doi copii spune că este fericită că şi-a redus greutatea la jumătate.

25 iul. 2013, 09:03
Femeia care NU mai SIMTE FOAMEA după ce a vrut să SLĂBEASCĂ: Mi-a fost EXTIRPAT 90% din STOMAC

Jo Rust avea 126 de kilograme în momentul în care a recurs la o operaţie de introducere a unui inel gastric, însă acum a ajuns să cântărească doar jumătate, după ce, din cauza unor complicaţii, medicii au fost obligaţi să îi extirpeze 90% din stomac, potrivit Mirror.

Citeşte şi ŞOCANT: A fost cel mai gras om din LUME şi acum se luptă cu ZECI de kilograme de PIELE în exces FOTO

Cu toate acestea, femeia de 47 de ani vede partea plină a paharului din acest incident, recunoscând că a fost una dintre cele mai bune alegeri pe care le-a făcut în viaţă. Stomacul ei a devenit cangrenos din cauza inelului de plastic. După ce o mare parte din el a fost eliminat, Jo a pierdut senzaţia de foame, fiind obligată să îşi pună ceasul să sune pentru a-şi aminti că trebuie să se hrănească.

Citeşte şi O tânără a slăbit 38 de kilograme, în doar ŞASE luni, după ce a fost HIPNOTIZATĂ de propria mamă

Nu am mai simţit foame de patru luni. Ar trece zile întregi fără să mânânc dacă nu aş avea alarme. Inelul gastric este cel mai bun lucru pe care l-am făcut. Ceea ce s-a întâmplat este o coincidenţă ciudată. Acum trebuie să mă şforţez să mănânc, dar nu îmi este foame, este ceva foarte ciudat din punct de vedere psihologic„, a povestit femeia care trebuie să consume şase porţii mici de mâncare în fiecare zi, alături de pastile cu un conţinut ridicat de fier.