Femeia care i-a fost alături lui Sergiu Nicolaescu până în ultimele clipe. Dana are 35 de ani VIDEO

Dana Ionică, femeia în vârstă de 35 de ani, i-a fost alături regretatului regizor şi actor în ultimii 16 ani. Cu o diferenţă de vârstă de 46 de ani, povestea pare scoasă din scenariul unui film. 

RomaniaTV.net
03 ian. 2013, 10:56
Femeia care i-a fost alături lui Sergiu Nicolaescu până în ultimele clipe. Dana are 35 de ani VIDEO

„Pe Dana eu am crescut-o”, spunea Sergiu Nicolaescu într-o emisiune televizată vorbind despre soţia acestuia, Dana Ionică, femeia care i-a fost aproape de mai bine de 16 ani.

Regizorul a cunoscut-o pe aceasta când el avea 66 de ani şi ea doar 18 ani. În 1996, Nicolaescu avea deja la activ două căsătorii ratate, una din 1954, care a rezistat doar trei luni şi o a doua care s-a încheiat în 1990, după mai bine de 10 ani. 

Diferenţa de 46 de ani dintre cei doi a fost considerată cea mai mare diferenţă de vârstă din rândul celebrităţilor româneşti, depăşind cu cu mulţi ani alte relaţii puternic mediatizate din acest motiv, printre care cea a lui Irinel şi a Monicăi Columbeanu, sau relaţia lui Viorel şi Oana Lis, aceştia abia depăşind o diferenţă de 30 de ani.

Cu toate că au fost împreună pentru mai bine de un decenu, relaţia celor doi a fost ferită de ochii presei. Cei doi s-au căsătorit în anul 2005, în cadrul unei ceremonii discrete, pe care maestrul Nicolaescu nu a vrut să o comenteze. Dana i-a călcat pe urmele soţului, alegând cinematografia. În anul 2005 ea apare ca şi producător al pelicului 15, în regia soţului acesteia. 

„N-as putea fi cu o femeie de 40 de ani. Imi plac cele tinere”, declara artistul în anul 2005 în cadrul unui interviu pentru ziarul Libertatea. A fost primul interviu în care a vorbit discret despre femeia care avea să îi fie alături până în ultimele clipe.  

„Nu am cucerit niciodată o femeie. Mi-a plăcut să mă las cucerit. Am fost încă de tânăr conştient de felul în care arăt şi am fost mereu înconjurat de femei tinere şi frumoase, aşa că am avut de unde alege…”, vorbea marele regizor despre viaţa lui personală.

Dana Ionică a fost surprinsă, joi, după vestea morţii marelui maestru, în mai multe rânduri de jurnalişti la casa din str.Zambaccian.

Se pare că Sergiu Nicolaescu a avut un singur regret în viaţă, faptul că nu a avut copii. „Pentru mine n-a existat altceva în viaţa decât filmul. Am reuşit în film, n-am reuşit în viaţa personală. Mi-ar fi plăcut să am cinci-şase copii. Am o mare admiraţie faţă de familiile care au făcut şi au crescut copii”, a declarat el în cadrul unui interviu din 2005.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi dimineaţa la Spitalul Elias din Bucureşti, la vârsta de 82 de ani. Marele regizor fusese operat de peritonită, în 28 decembrie, la Spitalul Elias din Capitală, iar starea sa era uşor favorabilă, conform medicilor.