Femeia care a făcut schimb de venit cu Ponta şi-a primit banii VIDEO

Femeia care i-a cerut preşedintelui PSD, Victor Ponta, să facă schimb de venituri pe 18 ianuarie 2012, şi-a primit banii. Cu o parte din ei a ajutat sinistraţii din ţară.

RomaniaTV.net
13 feb. 2012, 21:19
Femeia care a făcut schimb de venit cu Ponta şi-a primit banii VIDEO

Elena Drăghici i-a cerut în direct lui Victor Ponta, aflat atunci în studioul România TV, să facă schimb de salarii, ea primind atunci o indemnizaţie de şomaj de 460 de lei.

„Am lucrat pe funcţia de operator IT. Am doi copii, unul la liceu şi unul la şcoala generală. Am un şomaj de 460 de lei şi aş vrea să-i propun dnlui Ponta să facem schimb. Eu să-i dau indemnizaţia şi dumnealui să-mi dea salariul lui”, spunea la vremea aceea Elena Drăghici.

„Dacă doamna are nevoie de ajutorul meu, pot să fac asta, o lună sau cât are nevoie”, i-a replicat Victor Ponta.

Elena Drăghici a anunţat luni, la România TV, că Victor Ponta s-a ţinut de cuvânt.

„Sinceră să fiu dânsul era aici, dacă se întâmpla să fie altcineva tot ceream. Nu mă aşteptam să îmi dea banii. Eu am sunat la sediul PSD. Dânsul a acceptat şi am fost sunată de un consilier. Problema e că eu nu mai aveam toţi banii din indemnizaţie pentru că mai cheltuisem din ei, aveam doar 180 de lei, dar nu i-a acceptat nici pe aceia. Prefer ca suma pe care mi-a dat-o să fie confidenţială”, a declarat femeia.

„Cu o parte din bani am cumpărat nişte alimente pe care le-a donat, le-am trimis prin armată la sinistraţi”, a mai spus aceasta.