Femei soldat israeliene au postat fotografii TOPLESS pe Facebook

Mai multe femei soldat din armata israeliană au fost sancţionate disciplinar după ce au postat pe Facebook fotografii în care apar în lenjerie de corp şi cu echipament militar. Sesiunea foto s-a desfăşurat într-una din bazele militare din sudul Israelului.

RomaniaTV.net
03 iun. 2013, 08:19
Femei soldat israeliene au postat fotografii TOPLESS pe Facebook

Armata israeliană a afirmat că fotografiile sunt nepotrivite pentru nişte soldaţi israelieni, indicând că „pentru comportamentul nepotrivit au fost luate măsuri disciplinare considerate adecvate”, fără a preciza natura acestora, potrivit Agerpres. De altfel, nici numele femeilor soldat nu au fost făcute publice.

Pentru evitarea, pe viitor, a unor „fapte de arme” similare, comandamentul armatei israeliene a desfăşurat o serie de conferinţe cu privire la comportamentul militarilor.

În ultimii ani, conducerea Tsahal a sancţionat mai mulţi soldaţi care au postat pe reţelele sociale fotografii considerate nedemne de statutul unui militar în armata israeliană. De exemplu, într-un videoclip apar câţiva soldaţi israelieni care dansează pe melodia „Macarena”, cu mitraliera în mână, în timp ce patrulează pe o stradă din oraşul Hebron din Cisiordania.