Faţa nevăzută a lui Gigi Becali. Cum îl făcea cazinoul să uite de cele sfinte VIDEO

Gigi Becali era violent, lua bani de la cămătari şi făcea avansuri femeilor, susţine o fostă angajată a unui cazinou frecventat de finanţatorul Stelei. Ea a povestit pe blogul personal câteva episoade la care a fost martoră şi care l-au avut protagonist pe patronul stelist.

23 mai 2013, 07:08
Faţa nevăzută a lui Gigi Becali. Cum îl făcea cazinoul să uite de cele sfinte VIDEO

Tânăra Laura povesteşte că l-a văzut de multe ori pe Gigi Becali în cazinou şi descrie cu lux de amănunte ce se întâmpla când omul de afaceri venea acolo, informează România TV.

„L-am recunoscut pe Becali, care nu mă remarcase, fiind prea ocupat să ţipe la telefon la cineva: Băăă, mă urmăresc ăştia. Cămătarii, băăă. Tre’ să fac urgent rost de bani, băă”, povesteşte tânăra pe blog-ul ei, adăugând că omul de afaceri se purta urât cu toată lumea.

„De câte ori venea, de atâtea ori făcea scandal: arunca jetoane în capul crupierilor (întotdeauna în capul fetelor, niciodată nu se dădea la bărbaţi), spărgea vitraliile, cerşea de la cămătarii mai săraci, toleraţi în casino, şi-i ameninţa cu moartea când aceştia îl refuzau. Urla. Ţipa. Se scălămbăia. Făcea din nou scandal”, mai scrie Laura.

În plus, femeia susţine că Becali le vorbea urât şi le făcea avansuri angajatelor cazinoului. „L-am văzut frecându-se de o colegă de-a mea, care apoi a venit şi mi-a povestit în detaliu toate obscenităţile pe care i le-a şoptit la ureche. Mda, Becali, capul de familie, credinciosul, smeritul care face pomeni peste pomeni la Muntele Athos”, mai povesteşte Laura.

Din cauza felului său de a se comporta, la un moment dat managerii i-ar fi interzis omului de afaceri să mai intre în cazinou. „După ce a pierdut aproape 480.000 de dolari, managementul cazinoului l-a luat la o discuţie lungă, i-a oferit o maşină drept cadou şi i-a cerut să nu mai calce vreodată pe acolo. A fost trecut cap de listă pe celebrul Black List. A încercat să revină şi a fost dat afară. Pur şi simplu a fost dat afară”, scrie tânăra.

Textul Laurei a făcut furori pe conturile de socializare şi a produs un val de reacţii din partea cititorilor.