Farse studenţeşti: Băieţii au redecorat camera fetelor. Vezi ce animale le-au făcut cadou VIDEO

Un grup de studenţi din SUA a făcut o farsă de Paşte de zile mari unor colege din campus.

RomaniaTV.net
17 apr. 2012, 07:56
Farse studenţeşti: Băieţii au redecorat camera fetelor. Vezi ce animale le-au făcut cadou VIDEO

Când locuieşti într-un campus universitar, şansele să fii victima unei farse sunt uriaşe. Iar ideile care le vin glumeţilor sunt dintre cele mai variate. Au simţit-o pe pielea lor trei studente de la Brigham Young University.

Dorind să se răzbune pe colegele lor pentru că i-au lăsat fără odorizantul de maşină Nelson Mandela, câţiva studenţi au pus la cale o farsă ingenioasă, iar rezultatul i-a făcut să se tăvălească pe jos de râs.

Tinerii au redecorat camera a trei colege. Le-au scos toată mobila şi au aşternut gazon, au plantat copăcei şi le-au lăsat fetelor mai mulţi pui de găină şi doi iepuraşi care se simţeau foarte bine în noua lor casă. Pentru ca distracţia să fie completă, ei au montat camere de luat vederi pentru a vedea reacţia „victimelor” lor. Iar aceasta a fost… delicioasă.

Cireaşa de pe tort a fost un iepuroi ascuns după o perdea, care le-a speriat de moarte pe fetele aflate şi aşa în stare de şoc.

După ce toată lumea şi-a revenit – fetele din sperietură şi băieţii din râs -, toţi s-au jucat cu puişorii şi iepuraşii, iar filmuleţul a ajuns pe internet.