FARSA ANULUI, o altă variantă. Fetiţa-fantomă, lovită cu picioarele de un bărbat speriat VIDEO

O televiziune din Brazilia a pus la cale o farsă inspirată din „Paranormal activity” și „Sinister” şi a reuşit să sperie îngrozitor câţiva oameni. O parte dintre cei care au văzut imaginile au spus că farsa a fost foarte reuşită, iar o parte au declarat că totul a fost o glumă proastă precizând că poţi oricând să faci infarct de la aşa ceva. Acum pe Internet au apărut imagini care prezintă o altă varintă a farsei.

14 dec. 2012, 13:32
FARSA ANULUI, o altă variantă. Fetiţa-fantomă, lovită cu picioarele de un bărbat speriat VIDEO

La sfârşitul lui noiembrie a apărut pe Internet o farsă realizată de o televiziune din Brazilia. Într-un lift oamenii erau îngroziţi de apariţia unei copile care părea scoasă dintr-un film horror. Filmarea a devenit viral pe Internet strângând în scurt timp sute de mii de vizualizări. Recent, pe Internet, au apărut imagini care arată cum presupusa fantomă primeşte şi o lecţie. Un tânăr se sperie atât de tare de copilă încât sare cu picioarele şi o loveşte cu brutalitate în cap.

Din fericire, totul este doar o parodie. În realitate, oamenii au fost atât de speriaţi încât nimeni nu a reacţionat în vreun fel. Majoritatea au ţipat şi au rămas nemişcaţi în faţa presupusei fantome.

VEZI ŞI: O fetiţă desprinsă din filme HORROR îi bagă în sperieţi pe clienţii unui hotel VIDEO