Fără retragere. Nici Victor Socaciu n-o mai vrea pe Almăşan

Marina Almăşan a rămas singură cuc. S-a despărţit de amant în condiţii neclare, iar fostul soţ, Victor Socaciu, nici nu mai vrea să audă de cea care l-a înşelat.

RomaniaTV.net
22 aug. 2012, 09:30
Fără retragere. Nici Victor Socaciu n-o mai vrea pe Almăşan

Marea iubire a vedetei TV Marina Almăşan cu miliardarul Georgică Cornu s-a făcut praf după o jumătate de an, scrie click.ro.

Acum, vedeta TV a mai primit încă o lovitură: fostul soţ, Victor Socaciu, nici nu vrea să audă de ea. „Cum să o vreau înapoi. Nici vorbă de aşa ceva. E o minciună ordinară. O împăcare cu ea m-ar descalifica”, a spus legendarul folkist.

De când s-a văzut singură, Marina Almăşan face eforturi disperate ca să-l recucerească pe miliardarul timişorean. Apropiaţii familiei Cornu spun că aceasta îl sună şi îi trimite non-stop mesaje de împăcare fostului amant. Ba chiar îi deranjează şi pe copiii omului de afaceri cu SMS-uri.

Relaţia de iubire dintre Marina şi Georgică a început în decembrie 2011. Cei doi s-au cunoscut la un bal de caritate şi la puţin timp au început să aibă o aventură, deşi amândoi erau căsătoriţi.