Faptă abominabilă la Vaslui: O femeie şi-a incendiat copilul nou-născut

O tânără din satul vasluian Serboteşti şi-a incendiat copilul imediat după ce l-a adus pe lume. Cu o cruzime fără margini, mai apoi, mama l-a aruncat într-o toaletă. Micuţul era rodul unei iubiri interzise, iar soţul înşelat a părăsit-o.

RomaniaTV.net
17 aug. 2013, 05:57
Faptă abominabilă la Vaslui: O femeie şi-a incendiat copilul nou-născut

Toţi oamenii din satul Serboteşti au rămas înmărmuriţi când poliţiştii au descoperit rămăşite carbonizate din trupul bebeluşului. Tânăra, mamă a doi copii în vârstă de 2 şi 6 ani, a rămas însărcinată în urma unei aventuri. Din acest motiv, soţul ei a cerut divorţul si a plecat la munca în străinătate. Femeia nu a vrut să recunoască niciun moment sarcina.

„Nu a recunoscut sarcina faţă de băiatul meu. La o săptămână după ce a plecat băiatul, a făcut prostia. Putea să îl lase, îl creşteam eu până la urmă”, a spus soacra femeii

Vecinii tinerei au bănuit că se întâmplase ceva pentru că femeia nu mai era însărcinată, dar nici copilul nu îl mai avea. „Am văzut-o că e însărcinată şi apoi am văzut-o fără burtă. Noi de unde să ştim ce a făcut? M-am gândit că a făcut ceva rău, dar nu puteam să bănuiesc… Nici prin minte nu mi-a trecut să facă aşa ceva”, afirmat o localnică

În cele din urmă, tânăra a recunoscut în fața anchetatorilor că a născut vinerea trecută şi că şi-ar fi incendiat pruncul în faţa casei, iar apoi l-a aruncat în toaletă. Medicii vor stabili, în urma necropsiei, dacă bebelușul s-a născut viu. Femeia ar putea fi acuzată de pruncucidere.