FANTOMA unui copil fotografiată în casa în care a murit un bebeluş FOTO

Un cuplu de britanici susţin că locuinţa lor este bântuită, după ce au surprins cu aparatul foto o formă ce pare a fi fantoma unui copil. John Gore, în vârstă de 43 de ani, făcea fotografii pisicilor sale când a observat un contur neobişnuit în poză.

RomaniaTV.net
18 iun. 2012, 20:45
FANTOMA unui copil fotografiată în casa în care a murit un bebeluş FOTO

Forma, care seamănă cu cea a unui copil sau bebeluş, apare lângă un fotoliu în sufrageria casei celor doi. Sonia Jones şi John Gore locuiesc în Cheltenham, Gloucestershire.

Cuplul chiar i-a dat fantomei un nume: ‘Johnny Junior’, potrivit DailyMail.

Vecinii le-au povestit celor doi după incident că un bebeluş a decedat de „sindromul morţii subite” acum câţiva ani în acea casă.

Cei doi au observat şi că luminile din casă se închid şi se aprind inexplicabil şi că televizorul schimbă canalele de unul singur.

„Una dintre pisici zgâria peretele şi sărea în zona aceea a casei şi noi facem tot timpul fotografii pisicilor. Când ne-am uitat apoi la fotografie am fost şocaţi să vedem o siluetă lângă fotoliu. Am mai avut parte de evenimente ciudate în casa aceasta. Televizorul schimba canalele din senin sau se stingea singur. Am arătat fotografia unei vecine care stă pe strada asta de mai mulţi ani şi ne-a povestit că cineva care a trăit înaintea noastră aici a avut un copil care a murit subit”, a povestit John Gore.

Cei doi spun însă că nu se gândesc să se mute şi cred că fantoma, dacă există, este una prietenoasă.