Fanii Stelei nu mai cred în calificare. Îşi vând biletele cumpărate pentru meciul cu Ajax

Partida Steaua - Ajax, programată joi, în 16-imile Ligii Europa, nu va umple Arena Naţională. Conform gsp.ro, mai mult de 15.000 de bilete au rămas nevândute, iar unii dintre cei care au achiziţionat tichete încearcă să le vândă acum pe internet, la preţuri mai mici decât cele cu care le-au cumpărat.

20 feb. 2013, 07:14
Fanii Stelei nu mai cred în calificare. Îşi vând biletele cumpărate pentru meciul cu Ajax

Au mai rămas doar două zile până la returul Steaua – Ajax, din 16-imile Ligii Europa, şi în ciuda declaraţiilor optimiste al oficialilor roş-albaştrilor şi ale oamenilor din fotbal, că elevii lui Reghecampf pot întoarce rezultatul, suporterii nu mai cred în calificare. În tur scorul a fost 2-0 pentru olandezi, dar jocul românilor nu i-a convins pe suporteri, astfel că peste 15.000 de bilete sunt încă disponibile pentru întâlnirea de joi.

Conform gsp.ro, dintre cei care şi-au luat tichete, mulţi încearcă să scape de ele chiar la preţuri mai mici decât cele cu care le-au cumpărat. Site-urile de anunţuri s-au umplut în ultimele zile cu oferte, care mai de care mai atractive. Pe okazii.ro, tocmai.ro sau mercador.ro, zeci de suporteri au pus în vânzare tichete pentru întânirea de joi.

Fanii care totuşi mai vor să-şi procure bilete o pot face, începâd de marţ, numai la casele de bilete de la Arena Naţională, cele din Bulevardul Basarabiei şi strada Maior Coravu. Casele sunt deschise miercuri de la 10.00 la 18.30, iar joi până la ora jocului.