Facebook, UN MILIARD de utilizatori activi lunar

Facebook a atins oficial pragul de 1 miliard de utilizatori activi lunar, a anunţat, joi, Mark Zuckerberg, cofondator al companiei şi director general, într-o postare pe blogul Facebook, potirvit portalului IT TechCrunch.

RomaniaTV.net
04 oct. 2012, 12:14
Facebook, UN MILIARD de utilizatori activi lunar

La sfârşitul lunii iunie, reţeaua socială avea 955 de milioane de utilizatori activi lunar.

„În această dimineaţă sunt peste 1 miliard de oameni care folosesc în fiecare lună Facebook. Dacă citiţi această postare: mulţumesc pentru onoarea de a vă servi acordată mie şi micii mele echipe. Este extraordinar să ajuţi 1 miliard de oameni să intre în contact şi de departe lucrul de care sunt cel mai mândru în viaţă. Sunt angajat să lucrez în fiecare zi pentru a face Facebook mai bun pentru voi şi sperăm că într-o zi vom putea conecta şi restul lumii”, a scris Zuckerberg.

Vezi aici cum arată harta lumii din punctul de vedere al reţelelor sociale utilizate.

Facebook a făcut publice şi alte date împreună cu numărul de utilizatori. Printre acestea, 1.130 de miliarde de like-uri de la lansare, 140,3 miliarde de conexiuni între prieteni, 219 miliarde de poze încărcate şi 62,6 milioane de melodii ascultate de 22 de miliarde de ori.

Pragul de 1 miliard de utilizatori reprezintă un moment important pentru Facebook, scrie TechCrunch, şi ar putea avea impact asupra cotaţiei acţiunilor companiei la deschiderea şedinţei bursiere de joi.