Facebook a decis să treacă peste votul tău

In urma cu mai putin de o luna anuntam faptul ca Facebook supune la vot un nou set de reguli pentru utilizatori. Noile reguli s-au aprobat automat din lipsa de cvorum, exact ca la referendum.

RomaniaTV.net
11 dec. 2012, 11:00
Facebook a decis să treacă peste votul tău

Printre noile update-uri introduse de Facebook in ultima perioada se numara si un nou set de termeni si conditii, potrivit Playtech.ro.

Facebook a decis arbitrar ca noii termeni de utilizare si noile reguli de functionare ale site-ului vor fi adoptate in cazul in care mai putin de 30% dintre utilizatorii site-ului se vor impotrivi. Avand in vedere ca vorbim de un miliard de utilizatori, ar fi fost destul de dificil ca un numar de 300 milioane sa stie de acest vot, sa intelega despre ce este vorba si sa voteze impotriva.

Facebook a avut de aceasta data doua intrebari importante pentru utilizatorii serviciului: Le pasa acestora de noi reguli si termeni pe care gigantul in socializare vrea sa le implementeze? Sunt de acord utilizatorii ca toate datele personale postate pe Facebook sa fie partajate intre toate serviciile companiei, de exemplu Instagram? Au votat 670.000 de persoane in total si 88% dintre ei au fost impotriva ideilor pe care le avea Facebook in minte.

Citeşte articolul complet despre regulile Facebook pentru utilizatori pe Playtech.ro.