Face BĂRBAŢII să întoarcă capul: La 33 de ani este prea SEXY să facă EXERCIŢII FIZICE în public

Una dintre cele mai sexy din femei din Marea Britanie, fostă participantă la Miss Univers, mutată în America, a fost surprinsă în timp ce îşi făcea exerciţiile fizice într-un parc din Santa Monica, aflat în apropierea plajei. Cu toate acestea, extrem de flexibila tânăra a atras atenţia bărbaţilor, care nu s-au putut abţine să nu întoarcă capul.

11 apr. 2013, 09:56

Leilani Dowding, una dintre cele mai cunoscute modele din Marea Britanie, face furori de când s-a mutat în America. Ea a fost surrpinsă de fotogafi în timp ce îşi făcea exerciţiile fizice într-un parc aflat lângă o plajă din Santa Monica, într-un mod extrem de flexibil, asemeni gimnastelor, potrivit The Sun.

Citeşte şi Fotografii SUPER SEXY realizate chiar de modele, în pat sau în baie

Citeşte şi Le-ar face invidioase şi pe VEDETELE din revistele pentru BĂRBAŢI, chiar dacă era pe o PLAJĂ publică

Fostă participantă la Miss Univers din partea Regatului Unit, actual model pentru costume de baie, tânăra pare că ştie ce face în timp ce sfidează gravitaţia în timpul exerciţiilor. Astfel, ea a reuşit să facă bărbaţii capul bărbaţilor să se întoarcă automat, cu toate că plaja era plină de femei care făceau topless.

Citeşte şi SEXY la 31 de ani: Le-a arătat fanilor ceea ce au văzut doar copiii ei, atunci când erau mici FOTO

Aceasta nu este singura dată când vedeta a fost surprinsă în astfel de ipostaze, după ce în urmă cu scurt timp a fost găsită într-un parc din Los Angeles în timp ce făcea yoga, într-o serie de poziţii extrem de interesante. Ea consideră că nu a făcut nimic rău, mai ales că era îmbrăcată.

„Este o celebrare a formelor feminine, spre deosebire de ceva deosebit de pervers şi dezgustător. Nu cred că aduc nicio ofensă. Poţi merge pe plajă şi să vezi multe femeie ce se bronzează topless”, a declarat Leilani.

Citeşte şi Cea mai frumoasă femeie de 50 de ani GALERIE FOTO