Explozie puternică în Hunedoara. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi faţă

Un bărbat din localitatea hunedoreană Petrila a fost internat, joi, la Spitalul de Urgenţă din Petroşani, cu arsuri pe mâini şi pe faţă, după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie din cauza unei defecţiuni la aragaz. Alte două imobile vecine au fost afectate.

RomaniaTV.net
28 feb. 2013, 13:41
Explozie puternică în Hunedoara. Un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe mâini şi faţă

Un bărbat în vârstă de 57 de ani a fost transportat la spitalul din Petroşani cu arsuri pe faţă şi pe mâini, după ce în locuinţa sa a avut loc o explozie.

Pompierii au declarat că deflagraţia a avut loc într-o garsonieră de la etajul al cincilea dintr-un bloc situat la Cap de Linie Petrila, cauza probabilă fiind acumularea de gaze provocată de o defecţiune la un aragaz.

Alte două locuinţe din bloc au fost afectate de deflagraţie, scrie Mediafax.

Primarul localităţii Petrila, Ilie Păducel, a declarat, la rândul său, că garsoniera în care a avut loc deflagraţia era proprietate personală. Potrivit acestuia, celelalte două locuinţe afectate au suferit avarii minore, respectiv s-au spart geamurile.

„În imobilul în care a avut loc deflagraţia sunt şi locuinţe proprietate personală şi ale statului. Deşi acestea nu sunt ale noastre, ale Primăriei, după ce evaluăm pagubele vom încerca să le asigurăm ajutoare de urgenţă pentru repararea defecţiunilor”, a spus Păducel.

Medicii de la Spitalul de Urgenţă Petroşani declară, la rândul lor, că bărbatul rănit în explozie a suferit arsuri de gradele unu pe mâini şi pe faţă, dar starea sa este stabilă.