Exerciţii pentru spate: Sfaturi ca să ai un spate drept

Exerciţiile pentru spate te ajută să adopţi o postură care impresionează. Oamenii cu spatele drept şi privirea semeaţă au stârnit dintotdeauna admiraţia celor din jur. Iar exerciţiile pentru spate exact asta îţi oferă: o postură dreaptă, regească, impresionantă.

RomaniaTV.net
15 sept. 2012, 05:12
Exerciţii pentru spate: Sfaturi ca să ai un spate drept

Exerciţiile pentru spate te pot întineri mult mai eficace decât orice tratament cu Botox sau chirurgie plastică. Iar menţinerea sănătăţii oaselor înseamnă mai mult decât orice lifting al pielii. Deşi încovoierea spatelui pare a fi o caracteristică a vârstei înaintate, de cele mai multe ori este cauzată de osteoporoză şi de afectarea vertebrelor din partea superioară a spatelui.

Iată câteva sfaturi care să te ajute să adopţi o postură dreaptă pe durata întregii vieţi.

Exerciţii pentru spate #1: Destinde-ţi spatele

Acum, când multe persoane petrec întreaga zi în faţa computerului, este foarte important să-ţi îndrepţi spatele astfel încât să-i îmbunătăţeşti flexibilitatea.

Exerciţii pentru spate #2: Ţine spatele drept

Când lucrezi la birou este indicat să menţii spatele şi umerii drepţi. Este o poziţie care ar trebui să-ţi intre în reflex. Va dura ceva vreme până să devină obişnuinţă, tocmai de aceea este indicat să înveţi să fii mereu conştient de postura corpului tău, iar pentru asta sunt indicate exerciţiile de yoga şi Pilates. Acestea te vor deprinde să adopţi o poziţie corectă de fiecare dată când eşti la birou.

Citeşte mai mult pe sfatulparintilor.ro