Exerciţii fizice: Adevărul despre mişcare şi kilogramele în plus

Ai auzit-o de o mie de ori: ca să poţi pierde kilogramele în plus, trebuie să faci exerciţii fizice şi să ai grijă ce mănânci, astfel încât caloriile arse să fie mai multe decât cele consumate. Dar dacă după toate eforturile tale de a merge la sala şi a face exerciţii fizice, kilogramele în plus nu s-au consumat, ar trebui să te întrebi ce merge prost în această strategie aparent uşoară. Încă nu îţi arunca în dulap hainele de sală. Exerciţiile fizice îţi oferă oricum multe avantaje, dar trebuie să fiţi realişti.

RomaniaTV.net
19 sept. 2012, 06:03
Exerciţii fizice: Adevărul despre mişcare şi kilogramele în plus

Principalul pas dacă doreşti să slăbeşti este să-ţi reglezi alimentaţia. Şi apoi, pe măsură ce te simţi mai bine, mai uşor, este cazul să introduci treptat şi mişcarea. Când ajungi la greutatea dorită este esenţial să-ţi păstrezi acest stil de viaţă sănătos cu dieta echilibrată şi mişcare fizică pentru a putea să-ţi menţii greutatea pentru care ai muncit atât.

Exerciţiile fizice sunt obligatorii pentru păstrarea greutăţii

Cum am menţionat şi anterior, este important să nu te culci pe o ureche sau să revii la stilul de viaţă anterior după ce ai reuşit să scapi de kilogramele în plus. Pe termen lung, nu este suficient să ai grijă numai la alimentaţie, trebuie să o imbini şi cu mişcare în mod regulat. Poţi să ai o reuşită şi să slăbeşti repede, dar fără mişcare, vei pune la loc la fel de uşor kilogramele de care abia ai scăpat. Nu poţi avea succes doar cu regim sau doar cu mişcare, trebuie să te obişnuieşti să le imbini pe amândouă.

Citeşte continuarea pe Sfatulparitilor.ro.