EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT ÎN PITEŞTI. Un poliţist şi o altă persoană, audiaţi de anchetatori

Un poliţist din Bucureşti şi o altă persoană sunt audiaţi, marţi, la sediul Parchetului Tribunalului Argeş, în cazul bărbatului împuşcat mortal în stradă, la Piteşti. Potrivit anchetatorilor, poliţistul audiat lucrează ca subofiţer la Secţia 14 Poliţie şi era prieten cu victima. Anul trecut, el a reclamat că arma personală, un pistol de calibru nouă milimetri, cumpărat în 2011, i-a fost furată din casă. Cealaltă persoană audiată este un bărbat din Piteşti, suspectat că ar fi tras şase gloanţe în victimă.

RomaniaTV.net
04 iun. 2013, 05:55
EXECUŢIE ÎN STIL MAFIOT ÎN PITEŞTI. Un poliţist şi o altă persoană, audiaţi de anchetatori

Un bărbat din Piteşti a fost împuşcat mortal, în plină stradă, luni seară. Criminalul a tras şase focuri de armă în pieptul victimei.

Procurorul criminalist Ion Anghelescu de la Parchetul Tribunalului Argeş declara că bărbatul a fost împuşcat cu o armă de calibru nouă milimetri, în „două reprize” de câte două-trei focuri. El a precizat că sunt luate în calcul mai multe variante, între care şi o reglare de conturi, în condiţiile în care există indicii că victima ar fi făcut parte din clanul Sportivilor din Piteşti.

„A fost împuşcat cu armă letală, armă cu glonţ, se pare de calibru nouă milimetri. Am găsit câteva tuburi la faţa locului, s-a tras în două reprize câte două-trei focuri. E împuşcat în piept. Cine a tras, a tras cu intenţia de a-l omorî. Avem un traseu de câţiva zeci de metri în care victima şi-a abandonat lucrurile pe care le avea. Au fost faţă în faţă se pare victima cu agresorul. Există şi date că victima ar fi avut un conflict, că a fost ameninţat, verificăm această ipoteză, verificăm şi dacă este o reglare de conturi, dar nu ne putem pronunţa acum, luăm în calcul şi faptul că victima este o persoană din lumea interlopă în întocmirea cercului de suspecţi”, a declarat procurorul de la Parchetul Tribunalului Argeş, citat de Mediafax.

Bărbatul împuşcat se numeşte Ionel Rădulescu, avea 37 de ani şi făcea parte dintr-un clan de interlopi. Victima locuia într-un apartament din blocul în faţa căruia a fost împuşcat.

Bărbatul care a sunat la Serviciul Unic de Urgenţă 112 a declarat că a auzit cel puţin şase focuri de armă, iar cel care a tras a fugit imediat. Anchetatorii cred că la mijloc este vorba despre o reglare de conturi. Una dintre piste duce la o persoană cu care victima se certase chiar luni şi care locuia în apropiere.