PRIMELE IMAGINI cu Gigi Becali în închisoare. Cum se înţelege cu ceilalţi deţinuţi şi ce sfaturi le dă VIDEO

România TV a prezentat în exclusivitate imagini cu deţinutul Gigi Becali filmate în penitenciarul Jilava. Latifundiarul din Pipera a fost filmat pe ascuns în timp ce se afla în curtea unde i se permite să iasă. Pare să fie la fel de tonic, se bucură de respect din partea colegilor de detenţie şi este masat de milionarul Marius Locic.

RomaniaTV.net
28 aug. 2013, 17:42

În imaginile difuzate de România TV se poate observa cum Becali stă de vorbă, în curtea închisorii, cu alţi deţinuţi, păstrând acelaşi ton şi autoritate cu care s-a făcut remarcat în libertate.

În ciuda situaţiei în care se află, Gigi Becali nu şi-a pierdut din tonus. Mai mult decât atât, milionarul şi-a adjudecat şi rolul de şef, iar colegii de suferinţă îl respectă ca atare. De altfel, milionarul oferă şi sprijin celor aflaţi în nevoie.

Citeşte şi IMAGINI INEDITE din închisoare. Gigi Becali, tratat regeşte. Vezi cine îi face MASAJ VIDEO

Bă, dar dacă nu vrea, nu vrea! Păi dacă glumesc eu, şi tu glumeşti? Eşti şmecher tu. Şi ce faci tu, dacă te-am luat eu, gata, ţi-ai luat lumea în cap? Băi Viorele, aşa e. Om la puşcărie, supărat, îl iei tu la mişto. Ah, că îi zic eu, îi zic eu, lui îi place când îi zic eu. Îi zice Gigi Becali, orice îi zice Gigi Becali, lui îi place. Zi mă mie, ca să nu mai ai tu şef. Îmi zici mie, eu judec. Eu judec, imediat judec. Ai probleme cu ăştia pe aicea? Dacă ai, să îmi zici, da? O să îşi pun eu avocat. Da? Asta e, ce să îşi fac, dacă nu ai fost cuminte. Când graţiezi, se graţiază şi faptele şi ce ai zis tu, toate„, spune Becali în timp ce este filmat.

Anchetă la penitenciar, după ce Gigi Becali a fost filmat în închisoare

Deţinuţii care l-au filmat pe Gigi Becali la închisoare au fost identificaţi. Ce sancţiuni vor primi

În data de 4 iunie, Gigi Becali a fost condamnat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la trei ani de închisoare pentru dare de mită şi fals în înscrisuri sub semnătură privată în dosarul „Valiza”, el având la activ alte două condamnări de doi ani, respectiv trei ani, în dosarul schimbului de terenuri cu MApN şi dosarul privind sechestrarea de persoane.

Citeşte şi Gigi Becali, MĂRTURII EMOŢIONANTE din închisoare. Află cum i se spune în penitenciar