Exces de adrenalină de dragul artei: Vezi imaginile pentru care un fotograf şi-a riscat viaţa VIDEO

O fotografie putea să îl coste viaţa! Un tânăr a fost cât pe ce să fie mâncat de un crocodil, în timp ce încerca să fotografieze animalele.

25 mart. 2013, 16:14

Fotograful identificat numai cu numele Antonio se afla pe un mal abrupt ca să fotografieze crocodili. El era foarte concentrat să prindă imaginile şi nu a observat un crocodil imens care se ascunsese în iarbă şi venea pe nesimţite spre el.

Prietenii lui Antonio au fost însă mai vigilenţi şi l-au avertizat asupra pericolului, dar şi aşa, Antonio a preferat să rişte ca să mai ia câteva imagini cu bestiile care ieşeau din apă. Din fericire, acesta a reuşit să fugă chiar în ultimul moment, scrie The Sun.

Incidentul s-a petrecut la “Crocodile Bridge”, pe fluviul Tarcoles din Costa Rica şi a fost filmat de unul dintre prietenii fotografului, iar filmul a fost pus pe Internet, la sfârşitul săptămânii trecute.

Unul dintre prietenii bărbatului a spus că este „nebun” şi „inconştient”, în timp ce un altul a spus că îi pare rău că trebuie să spună despre prietenul lui acest lucru, dar „tipul este de-a dreptul idiot” şi că într-o bună zi chestia asta „chiar ar putea să îl coste viaţa”.