Evacuare cu scandal. Un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că îşi dă foc VIDEO

Mai multe familii din Capitală sunt obligate să evacueze imobilul pe care l-au ocupat în urmă cu mai mulţi ani, informează România TV. Disperat pentru că nu are unde să se mute, un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că îşi dă foc dacă cineva îndrăzneşte să urce după el. La faţa locului a ajuns primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a negociat cu protestatarul şi l-a convins să coboare.

RomaniaTV.net
04 mart. 2013, 08:54
Evacuare cu scandal. Un bărbat s-a urcat pe acoperişul casei şi a ameninţat că îşi dă foc VIDEO

Un bărbat din Capitală, care locuieşte într-o casă naţionalizată, a refuzat, luni, să evacueze imobilul, după ce proprietarul şi-a dobândit locuinţa în instanţă. Mai mult, chiriaşul s-a urcat pe acoperişul locuinţei cu o sticlă de benzină şi a ameninţat că îşi dă foc sau se aruncă dacă cineva îndrăzneşte să se urce după el.

La faţa locului a ajuns edilul sectorului 2, Neculai Onţanu, care a negociat cu bărbatul şi l-a convins să renunţe la protestul său extrem. Mai mult, primarul a stat de vorbă cu proprietarul casei, care a fost de acord să amâne cu o lună evacuarea.

„Suntem în situaţia în care un proprietar, prin hotărâre definitivă şi irevocabilă, şi-a dobândit imobilul în care sunt câţiva chiriaşi. După lungi demersuri, proprietarul a venit cu executorul judecătoresc ca să pună în executare sentinţa instanţei. Pentru că este o situaţie deosebită, am intervenit şi am amânat cu o lună de zile punerea în executare a acestei evacuări, pentru ca în acest interval de timp să încercăm, împreună cu chiriaşii, să găsim o rezolvare. Vom găsi această rezolvare, pentru că avem posibilităţile legale de a-i sprijini pe chiriaşi. Proprietarul imbilului a fost de acord cu această amânare”, a declarat primarul sectorului 2, Neculai Onţanu.