EUROVISION ROMÂNIA 2013: Turcescu îl iartă pe Mircea Badea pentru că a vorbit urât de melodia lui

Jurnalistul Robert Turcescu şi trupa sa, Casa Presei, au interpretat live, în prima semifinală a Eurovision România 2013, melodia "Un refren".

RomaniaTV.net
23 feb. 2013, 21:23
EUROVISION ROMÂNIA 2013: Turcescu îl iartă pe Mircea Badea pentru că a vorbit urât de melodia lui

Trupa Casa Presei a fost încurajată de magicianul Leonard Iosefini în camera verde. Aceasta a realizat câteva trucuri de magice cu trei linguri, care l-au impresionat pe Robert Turcescu, după reacţia acestuia. Robert Turcescu a avut un susţinător puternic lângă el la selecţia naţională, deoarece Ioana, fiica sa, l-a însoţit.

„M-am simțit extraordinar de tânăr și recomand colegilor mei să-și urmeze pasiunile oricare ar fi ele. Nu am scris o melodie special pentru Eurovision, eu am scris doar o melodie pe care apoi am înscris-o la Eurovision. De aceea melodia mea nu intră în tiparul melodiilor pentru Eurovision, dar poate tocmai acesta este atuul ei”, a declarat Robert Turcescu în culise, imediat după ce a coborât de pe scenă, potrivit evz.ro.

De asemenea, acesta a mai spus că în seara aceasta se simte „generos” și că îi iartă pe toți cei care au vorbit urât de melodia lui, inclusiv pe Mircea Badea.

Semifinalele pentru Eurovision au loc pe 23 şi 24 februarie urmând ca cele mai votate 12 trupe să intre în marea finală din 9 martie.

În acest an, pentru prima dată, interpreţii care doresc să reprezinte România la competiţia Eurovision din 2013 au evoluat în faţa unui juriu şi au cântat live.