EUROVISION 2013. Cezar, cu lacrimi în ochi după câştigarea finalei. Vezi ce l-a făcut să plângă

Cezar va reprezenta România la Eurovision 2013, la Malmo, cu piesa "It's my life". Contratenorul, obişnuit mai mult cu scenele operelor din Italia decât cu un platou de televiziune, a cucerit publicul cu timbrul său fenomenal şi, chiar dacă nu a fost neapărat unul dintre preferaţii juriului, el a obţinut cel mai mare punctaj în finala de sâmbătă. După afişarea rezultatelor, artistul a fost la un pas de a izbucni în plâns.

RomaniaTV.net
09 mart. 2013, 22:02

Cezar Ouatu a primit cu mari emoţii rezultatul finalei româneşti a Eurovision 2013. La vederea tabelului cu clasamentul final, în fruntea căruia s-a aflat cu un total de 20 de puncte – 12 din partea publicului şi 8 din partea juriului -, Cezar a cedat emoţiilor şi a spus, gâtuit de lacrimi, că dedică succesul memoriei tatălui său. „O persoană importantă, acolo sus… tata… mă iubeşte”, a spus Cezar, care a mulţumit publicului pentru voturi şi pentru încredere şi a promis o figură frumoasă la Malmo.

„Trăiesc un vis. Dedic totul tatălui meu, care nu mai este, dar s-a ocupat sigur de acest concurs de acolo de unde este”, spusese Cezar şi după afişarea rezultatelor parţiale, de la finalul televotingului.

CITEŞTE ŞI: EUROVISION ROMÂNIA 2013: Cezar „The Voice” a făcut SPECTACOL pe scenă