Este TÂNĂR, plin de muşchi şi are o coadă de peşte. Cum arată BĂRBATUL SIRENĂ, visul americancelor

Un american din Florida are o pasiune mai ciudată. El se consideră un bărbat sirenă şi poate fi văzut cum înoată în mare purtând doar o coadă de peşte din latex. La doar 22 de ani, bărbatul uimeşte pescarii locali prin capacităţile sale de înotător, dar în acelaşi timp, performanţele lui sunt urmărite de femeile de pe plajă.

03 apr. 2013, 18:51

Eric Ducharme, un tân ăr de 22 de ani din Florida, spune că a fost toată viaţa lui pasionat de sirene, aceasta fiind aproape o obsesie. De-a lungul timpului, el şi-a construit singur mai multe cozi din latex, potrivit Daily Mail

Citeşte şi Mica Sirenă şi-a pus silicoane. Uite cum arată acum FOTO

Tânărul spune că mănâncă, doarme şi respira ca o sirenă şi încearcă să se poarte ca una ori de câte ori are ocazia.

„Este un stil de viaţă. Este o potecă din viaţă pe care am ales-o. Când îmi pun coada mă simt transformat. Este ca şi cum întru într-o altă lume atunci când intru în apă”, a declarat bărbatul care a visat de când era doar un copil să devină sirenă. 

Citeşte şi Femeia-sirenă. Metoda inedită de a atrage atenţia asupra problemelor ecosistemului marin VIDEO

De trei ori pe săpătămână Eric conduce peste o oră şi jumătate pentru a ajunge la ocean, unde se îmbracă într-unul din zecile de costume pe care şi le-a cusut singur şi înoată pentru ore în şir, spre surprinderea celor care îl văd şi în confundă cu un peşte uriaş. El face acest lucru de la vârsta de 16 ani, după ce a început să înoate în public în timpul unui show televizat.

Cu toate că anumite femei consideră bărbatul sirenă drept o fantezie, Eric le dezamăgeşte spunând că este gay. Până şi prietenul lui îl consideră special pentru pasiunea pe care o are, cu toate că mama tânărului recunoaşte că este obsedat de sirene.

Citeşte şi SIRENĂ de închiriat: Povestea femeii cu o COADĂ de 10.000 de lire care înoată cu RECHINII FOTO&VIDEO

În prezent, bărbatul trăieşte din hobby-ul lui, după şi-a pornit propria afacere numită Mertailor, unde comercializează cozi de sirenă făcute de el din silicon şi latex.