Este sigur. Neymar se transferă în această vară în Europa

După câteva sezoane de tatonări şi zvonuri de tot felul, atacantul brazilian Neymar a fost convins să se transfere în Europa. Duminică seara el va juca ultimul său meci pentru FC Santos, după care va semna un contract pe cinci sezoane cu FC Barcelona. Anunţul a fost făcut atât de jucător, cât şi de gruparea catalană.

26 mai 2013, 13:27
Este sigur. Neymar se transferă în această vară în Europa

Atacantul brazilian Neymar a decis să-şi continue cariera la FC Barcelona, refuzând oferta rivalei Real Madrid, urmând ca luni să semneze contractul cu gruparea catalană. Neymar, în vârstă de 21 ani, a fost autorizat vineri de actuala sa echipă, Santos FC, să negocieze cu cele două cluburi spaniole, iar jucătorul a ales Barca.

Luni voi semna contractul cu Barcelona. Vreau să le mulţumesc fanilor lui Santos pentru cei nouă ani incredibili petrecuţi împreună„, a scris Neymar pe contul său Instagram, iar FC Barcelona a publicat duminică pe site-ul său oficial următorul anunţ: „FC Barcelona şi FC Santos au ajuns la un acord pentru transferul lui Neymar da Silva Junoir. Atacantul brazilian va semna un contract pe cinci sezoane cu Barcelona„.

Conform cotidianului spaniol Marca, valoarea transferului este de aproximativ 50 milioane dolari, iar Neymar va încasa un salariu de 7 milioane euro pe sezon.