EMOŢIONANT Ultimele cuvinte ale celui mai bătrân papagal din lume către stăpâna sa

Cel mai bătrân papagal domestic din lume, care a murit la venerabila vârstă de 55 de ani, i-a spus stăpânei sale "cheerio" (salut) înainte să moară. Papagalul african gri Tarbu i-a spus cuvântul de adio Ninei Morgan, în vârstă de 89 de ani, în timp ce ea se ducea la culcare.

RomaniaTV.net
14 sept. 2012, 18:41

Papagalul, în vârstă de 55 de ani, a murit în dimineaţa următoare, fiind prea slăbit să-şi mai întâmpine stăpâna cu obişnuitul salut.

Doamna Morgan crede că longevitatea papagalului s-a datorat faptului că a fost foarte răsfăţat, ronțăind napolitane KitKat şi uitându-se la serialele Emmerdale și Coronation Street în fiecare noapte, potrivit DailyMail.

El a trăit o viață plină de evenimente, fiind salvat din ghearele unui comerciant de animale din Tanzania în 1957. Papagalul a fost chiar luat la un moment dat în custodia poliției după ce a dispărut din casa Ninei Morgan.

Papagalul era cunoscut ca fiind extrem de carismatic,  urându-i „Noroc, la revedere, pe curând” doamnei Morgan de fiecare dată când ea pleca de acasă.

El făcea „ham, ham” la câini şi „miau, miau” la pisicile care treceau sub fereastra lui.

Doamna Morgan, văduvă, care locuiește singură, a spus că este „devastată” de moartea animalului ei de companie iubit, care a fost însoțitorul ei constant timp de 55 de ani.

„A fost o pasare foarte inteligentă și foarte isteaţă. Nu l-am învățat să vorbească, el a învăţat singur totul. Cu o noapte înainte de a muri m-am dus până la pat și el mi-a zis „cheerio” din cușca lui. Acesta a fost ultimul lucru pe care l-a spus. Am plâns timp de două zile și mi-e dor asa de mult de el”, a povestit Nina Morgan.