EMOŢIONANT: O fetiţă de doi ani îşi hrăneşte mama care are ambele mâinile amputate FOTO

Fotograful A.M. Faruqui a realizat această fotografie pe 20 ianuarie 2012 în Bhopal. Imaginea a fost publicată pentru prima dată în Business Line (o parte din ziarului Hindu) pe 21 ianuarie. Fotografia arată o mamă din India, cu mâinile amputate din cauza unui accident, hrănită de fetiţa ei de doi ani.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 14:31

Fotografia arată o femeie care are ambele mâini amputate. Ea și-a pierdut ambele brațe până deasupra cotului. În fotografie, ea stă pe marginea unui drum și este hrănită de fiica ei de doi ani.

Numele femeii este Sangeeta. Ea lucra ca muncitor în construcții. Într-o zi fatidică, Sangeeta şi-a pierdut ambele mâini într-un accident la locul de muncă din Madhya Pradesh. După accident, un bărbat pe nume Suresh Behare s-a căsătorit cu ea. Suresh era pe deplin conștient de handicapul Sangeetei la momentul căsătoriei. Cei doi şi fiica lor se luptă cu sărăcia, potrivit lalitkumar.in.

Fiica lor de doi ani, drăguță și responsabilă, poartă un nume foarte frumos: Vaishnavi. În mod ironic, fotografia a fost făcută în timpul Convenției Naționale pentru „Dreptul copiilor la hrană” în Bhopal.

Sangeeta nici măcar nu o poate mângâia pe Vishanavi pentru cuminţenia ei. Dar la frageda vârstă de doi ani, Vaishnavi joacă rolul de mamă pentru mama ei.