EMOŢIONANT: Cum reacţionează un căţel la întoarcerea stăpânului său de pe front VIDEO

Un clip emoţionant, în care un câine îşi arată afecţiunea faţă de stăpânul său întors acasă de pe front, a adunat peste 15 milioane de vizualizări pe YouTube în 5 ani.

13 apr. 2013, 17:45
EMOŢIONANT: Cum reacţionează un căţel la întoarcerea stăpânului său de pe front VIDEO

Videoclipul o înfăţişează pe Gracie, căţeaua soldatului care a fost într-o misiune în Afganistan, alergând şi aruncându-se lpur şi simplu în braţele stăpânului său care s-a întors din misiune, de pe frontul din Afganistan.

După ce i s-a deschis uşa casei, căţeluşa iese şi îl vede pe stăpânul ei stând pe jos, în iarbă şi chemând-o la el.  îl Gracie îi sare în braţe şi îi latră voind parcă să îi spună pe limba ei tot ce se întâmplase până atunci. Tremură, pur şi simplu de bucurie şi nu-l mai slăbeşte.

Filmuleţul a adunat, de când este pe Internet, pe lângă cele aproape 16 milioane de accesări, peste 119.000 de „Like-uri” pe YouTube. Numai 1.510 persoane care au văzut pe YouTube clipul au dat „Dislike”.

Soldatul a postat de-a lungul timpului mai multe UPDATE-uri ale acestui clip, anunţând la un moment dat că a primit un cec de la Google Adsense, iar banii îi va dona unui centru care se ocupă de îngrjirea animalelor.

Citeşte şi: Cum reacţionează doi câini când îşi văd stăpânul întors din Afganistan

Pe 21 ianuarie 2013, soldatul a anunţat pe YouTube că Gracie este bine, că „tocmai a împlinit 10 ani, se mişcă puţin mai încet, dar este acelaşi câine bun şi un bun prieten”.