Emisiunea Super Bingo Metropolis, scoasă din grilă cu 10 minute înainte de difuzare

Inspectorii ANAF şi cei de la Garda Financiară i-au avertizat pe reprezentanţii Antenei 1 că difuzarea emisiunii constituie o infracţiune.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 19:40
Emisiunea Super Bingo Metropolis, scoasă din grilă cu 10 minute înainte de difuzare

Grila Antenei 1 a fost dată peste cap duminică după-amiază, după ce emisiunea de două ore şi jumătate, Super Bingo Metropolis, a fost oprită în ultimul moment de la difuzare. Conform evz.ro, decizia a fost luată cu doar zece minute înainte de începerea show-ului, la ora 16.20.

Cu zece minute înainte de începerea emisiunii, reprezentanţii Antenei 1 şi cei ai firmei organizatoare, SC Phoenix Games SRL, voiau să dea drumul la joc. Inspectorii de la ANAF şi cei de la Garda Financiară le-au arătat decizia Comisiei de avizare a jocurilor de noroc şi le-au atras atenţia organizatorilor că dacă dau drumul la joc e infracţiune. Bodyguarzii de la intrare s-au contrat cu inspectorii şi nu le-au dat voie să intre. O să depunem plângere împotriva bodyguarzilor pentru obstrucţionarea inspectorilor„, au declarat pentru EVZ surse din cadrul ANAF.

Radu Chifa, unul dintre acţionarii SC Phoenix Games SRL, care organiza Super Bingo Metropolis, a declarat că toate persoanele care au cumpărat cartoane la bingo pentru jocul de duminică îşi vor primii banii înapoi.