Elodia are certificat de deces. Cioacă poate fi trimis în judecată pentru omor

Dispărută în urmă cu patru ani, avocata Elodia Ghinescu a fost declarată moartă în mod oficial. Primăria Câmpulung Muscel a emis actul, fără însă ca trupul femeii să fi fost însă descoperit.

RomaniaTV.net
07 feb. 2012, 18:40
Elodia are certificat de deces. Cioacă poate fi trimis în judecată pentru omor

Certificatul de deces al avocatei Elodia Ghinescu a fost eliberat, marţi, de Primăria Câmpulung Muscel, după ce decizia de declarare a morţii acesteia a devenit definitivă şi irevocabilă, certificatul urmând să fie depus la dosarul în care poliţistul Cristian Cioacă este cercetat pentru omor.

Potrivit avocatei familiei Ghinescu, Crina Marinela Radu, decizia Judecătoriei Braşov de declarare a morţii Elodiei Ghinescu a devenit definitivă şi irevocabilă, nefiind atacată cu recurs.

Ca urmare a acestui fapt, avocata a putut solicita emiterea certificatului de deces de la Primăria Câmpulung Muscel, localitatea natală a Elodiei Ghinescu.

A fost eliberat certificatul. L-am ridicat de la Primăria Câmpulung Muscel astăzi (marţi – n.r.). Având sentinţa definitivă şi irevocabilă şi azi fiind termenul la care puteam solicita eliberarea certificatului, am obţinut documentul pe care urmează să îl depun la dosarul de omor. Fiind o situaţie în care declararea morţii a fost făcută pe cale judecătorească, certificatul de deces a fost emis de localitatea unde s-a născut Elodia Ghinescu„, a spus avocata Radu.