Elevă de 13 ani, HĂRŢUITĂ de profesorul de sport: „Îi punea mâna pe sâni şi în zone intime”

O elevă de 13 ani din comuna Frumuşani, judeţul Călăraşi, a fost hărțuită de profesorul de sport, informează Mediafax. Părinţii fetei au declarat că dascălul "îi punea mâna pe sâni şi în zone intime" şi îi spunea "că o iubeşte". Poliţiştii s-au autosesizat şi au declanşat o anchetă în acest caz.

RomaniaTV.net
23 mai 2013, 13:07
Elevă de 13 ani, HĂRŢUITĂ de profesorul de sport: „Îi punea mâna pe sâni şi în zone intime”

Mama fetei a declarat că a anunţat conducerea şcolii despre faptul că fiica ei ar fi fost hărţuită de profesorul de sport, dar „nu s-a rezolvat nimic”, precizând că va depune plângere la Poliţie, la Parchet şi va sesiza şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Călăraşi.

„Fata este în clasa a VI-a, dar nu a avut curajul să-mi spună ce s-a întâmplat, de frica faptului că eu aş fi bătut-o. De ce să o bat, ea săraca nu e vinovată. Am aflat de la fata mea mai mare care a auzit de la colegii celei mici ce grozăvii se întâmplă. Concret, la ora de sport, profesorul îi punea mâna pe sâni, o ţinea în braţe, îi punea mâna în zone intime, a pupat-o şi i-a spus că o iubeşte. Toţi colegii i-au spus fetei mele să spună părinţilor, dar aşa cum v-am mai spus ea nu a avut curaj. Directoarea şcolii mi-a spus că se rezolvă situaţia, dar nu s-a rezolvat nimic, ba mai mult mi-a spus că fata mea minte. Vom depune plângere penală la Poliţie şi la Parchet şi vom anunţa şi Inspectoratul Şcolar”, a spus mama fetei, Elena Costache.

Poliţiştii s-au autosesizat şi au declanşat o anchetă în acest caz.

„Poliţiştii postului Frumuşani s-au deplasat la faţa locului pentru a stabili dacă faptele se confirmă şi care este încadrarea juridică a acestora. Are loc în acest moment o verificare, se va vorbi cu părinţii, cu conducerea şcolii, cu fata şi urmează să stabilim ce s-a întâmplat. Noi ne-am autosesizat în acest caz, nu am primit o reclamaţie sau o plângere din partea familiei fetei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi, inspector Ramona Tudor.

Conducerea şcolii din localitatea Frumuşani a declarat ca vor începe o anchetă internă, acestia refuzând însă să comenteze situaţia.