Elev lovit cu o ţeavă în cap la o şcoală din Vaslui

Un adolescent în vârstă de 15 ani a fost lovit în cap cu o ţeavă. Incidentul s-a petrecut în liceul din localitatea Puieşti, judeţul Vaslui, informează România TV. Copilul este în stare destul de gravă, fiind transportat la spital cu o contuzie craniană.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 09:45
Elev lovit cu o ţeavă în cap la o şcoală din Vaslui

Potrivit România TV, în timpul altercaţiei elevul lovit şi colegii lui erau la ora de ateliar. Adolescentul a avut o altercaţie cu un alt coleg în sala de curs. Colegul l-a lovit în cap cu o bucată de fier. Elevul lovit a leşinat.

La şcoală a fost solicitat un echipaj SMURD care a reuşit să-l stabilizeze. Elevul a fost preluat de ambulanţă şi dus la spital. În drum spre spital, adolescentul a leşinat din nou în salvare. El are o contuzie craniană.

„La primire urgenţe a fost adus elevul de 15 ani în stare constientă. În urma examenelor de specialitate s-a constatat o fractură parietală stângă şi a fost trimis la neurochirurgie la Iaşi. Este vorba de o fractură la nivelul osului parietal care trebuie completată cu tomograf şi examen de specialitate. În acest moment, judecând după starea prezentă, este conştient şi timpul care urmează va decide”, a declarat Gabriela Daniş, medic la spitalul de Urgenţă Bârlad.

Poliţia s-a deplasat la faţa locului pentru a investiga incidentul.

Conducerea instituţiei de învăţământ şi inspectoratul judeţean au deschis o anchetă pentru a afla cum s-a petrecut incidentul şi dacă profesorul se afla în clasă în acel moment.