Elena Udrea, invitată OFICIAL să candideze la Neamţ. Gheorghe Ştefan: Sunt total de acord

Elena Udrea este îndemnată să candideze pentru un mandat de deputat într-un colegiu din judeţul Neamţ. Invitaţia a fost adresată de către liderul local Gheorghe Ştefan care s-a arătat a fi "onorat" de o candidatură în judeţul Neamţ a fostului ministru al Dezvoltării.

RomaniaTV.net
03 oct. 2012, 13:17
Elena Udrea, invitată OFICIAL să candideze la Neamţ. Gheorghe Ştefan: Sunt total de acord

Invitaţia pentru candidatura Elenei Udrea a venit, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută de către preşedintele PDL Neamţ, Gheorghe Ştefan.

„Din punctul meu de vedere, personal dar și ca președinte al PDL Neamț, am fi onorați dacă doamna Udrea ar alege să candideze pe un colegiu din Neamț. Este ministrul care, după ’90, a făcut cel mai mult pentru județul Neamț. Proiectele care au fost în județ s-au derulat sub egida MDRT. Chiar pot să-i fac, cu acest prilej, o invitație publică doamnei Udrea, să vină să candideze la Neamț. Eu personal sunt total de acord. Chiar îi fac o invitație publică să candideze la Neamț și aș dori să aflu și poziția ei, ca lucrurile să fie clare și să nu mai existe speculații”, a declarat Gheorghe Ştefan, citat de presa locală.

Potrivit unor surse democrat-liberale, Elena Udrea ar urma să intre în cursă pentru un nou mandat de deputat în colegiul din Roman, principalul argument fiind acela că ar beneficia de cel mai mare număr de voturi, fapt care ar face colegiul eligibil, spre deosebire de celelalte colegii din judeţ, care sunt mai mici.

Judeţul Neamţ nu ar fi ales întâmplător de către Elena Udrea. În timpul mandatului de ministru, Udrea a semnat contracte în valoare de peste 540 de milioane de lei pentru judeţul lui Gheorghe Ştefan, o cincime din respectiva suma fiind destinată infrastructurii din Roman şi Piatra Neamţ.