Elena Cârstea a declanşat un adevărat SCANDAL de când a revenit în România

În perioada în care Elena Cârstea era bolnavă grav, în SUA, lucrurile au degenerat în România. În acea perioadă, în presa din România s-a scris că, după ce Silvia Dumitrescu a organizat o strângere de fonduri pentru Elena Cârstea, ar fi făcut-o "cerşetoare", potrivit cancan.ro.

05 mart. 2013, 10:32
Elena Cârstea a declanşat un adevărat SCANDAL de când a revenit în România

„Fiind plecată în State, a fost mai greu să înţeleg. Am fost supărată foarte tare, nu m-am aşteptat ca oamenii care îmi intră în casă să facă aşa lucruri. Cu Silvia Dumitrescu am lămurit lucrurile, mi-am reglat conturile, era aberant ce îmi reproşa. A fost vina unei ziariste, care a întors lucrurile”, a declarat Elena Cârstea.

„Ea o să şi-o tragă. Există un Dumnezeu şi ştie că nu de la mine a pornit totul. Elena mi-a zis la petrecere: Hai, fă, să ne pupăm. Elena Cârstea se ceartă cu mine pentru că sunt prietena Luminiţei Anghel, rivala ei la Eurovision”, a replicat jurnalista în cauză.

„Dacă voiam să mă iau de Luminiţa spuneam că ai îmbrăcat-o ca o naşă la Eurovision. Nu am nimic cu Luminiţa Anghel. Nu am nimic cu felul în care se îmbracă, ea are o piesă frumoasă, eu la fel”, a spus Elena.